2017./2018. m.g. projekta „Esi Līderis” noslēguma pasākums – Līderu diena

Share this post on:

20.aprīlī notika pēdējais pasākums 2017./2018. mācību gada projekta ‘’Esi līderis’’ ietvaros-Līderu diena. Šogad Latvijas skolu Līderi uz mācību gada noslēguma pasākumu pulcējās Arhitektūras un mediju centrā H2O 6, Rīgā. Ar interesi varēja vērot konkursus „Es savai skolai” un „Es savai videi”, kurās bija iespējams iepazīties ar jauniešu radošajām idejām, kas sniegtu ieguldījumu apkārtējai videi un savai skolai. Šogad Vangažu vidusskolas projekta dalībnieki aktīvi piedalījās dažādos konkursos. Un bija patīkami, kā RISEBA aktu zālē mūsu skolu nosauca, kā vienu no aktīvākajām skolām projektā „Esi Līderis.”
Augstskolas RISEBA Arhitektūras un mediju centra H2O 6 un Aisteres zālē 20. aprīlī arī notika RISEBA Karjeras diena 2018. Tajā uzņēmumi un organizācijas piedalījās izstādē ar informatīviem materiāliem par sevi, informēja par aktualitātēm nozarēs, piedāvāja darba un prakses iespējas pasākuma apmeklētājiem – RISEBA studentiem, absolventiem un citiem interesentiem. Līderu dienā arī mūsu skolēniem bija iespēja apmeklēt RISEBA Karjeras dienu. Pasākuma ietvaros izstādes laikā notika arī dažādas aktivitātes, tādas kā spēles, konkursi, “Ātrie randiņi ar karjeru” un citi pārsteigumi.
Līderu dienas noslēgumā notika apbalvošana. Mūsu skolēni Darja Petrago, Aļona Kompaņijeca, Laura Sintija Balaņenkova, Milana Ogorodņikova, Katrina Kaļeņikova, Iļja Luškins, Valdemārs Teterovskis saņēma atzinību par piedalīšanos konkursos: „Zīmolvedis” un „Līderis manā dzimtas kokā.” Pēc apbalvošanas sekoja organizatoru sagādāts cienasts un pārsteigums – dziedātāja Jorena Šteinhauera apsveikums.
Pēc pasākuma apmeklēšanas visi atvadījāmies ar pozitīvām emocijām un mērķi nākamajā gadā piedalīties atkal.

Projekta koordinatore Valentīna Čerņeja

Share this post on:
Skip to content